makeup-night

Heje, jag är precis hemkommen från annaSindahl, har haft en smink-kväll. det vill säga smink  i massor ett helt köksbord fyllt med eyeliners, ögonskugger, foundationers, läppstifft, you name it. Allt fanns på bordet, och givetvis så fanns te, kaffe och  mackor. Mysfaktor tvåhundra. Somvanligt anlände Maxen&Laxen ihop, briljerade ihop och åkte hem ihop. Planering i massor hanns med mellan Örebro och odensbacken, berlin samt presenten till nära är numera betydligt klarare.

Nu blir det chillidilli i soffan!

Love


Tillsammans

Mina systrar har kommit in i fasen skaffa kille, det har de båda. Och det går inte en dag i veckan utan att det är en kille här. Lyckligtvis har de iallafall skaffat killar i sina egen åldrar, tur det. Ellinor är helt seriös med sitt förhållande, jag menar det har skett en relationsuppdatering på facebook. Medans Cecilia är lite mera hemlig, hon vägrar erkänna om de är tillsammans eller inte. Men både mamma och jag tror att det är det, han cecilias han alltså, var här så sent som i går kväll. Ellinors han är fortfarande här, han har sovit här i natt. Ungarna passade på att börjar skaffa och dra hem killar när jag flyttade, nu är det tydligen mitt jobb att skrämma iväg dem ;) Jag går in med etthundra procent.

Love

Maxen & Laxen


Hej vi är bäst! men vi har tråkigt, oklart vad vi ska göra. Bajs vi  vill hitta på något, men vad är den stora frågan. vi ligger fortfarande i våra morgonrockar i sängen. Lite halv trötta är vi också. Vi åkte på att köra till mjölby, tur och retur. vi som  var taggade på att gå ut, men så blev inte fallet. neje nu måste vi hitta på något. Förslag godtas.


Helghelghelg

NUärdetbaraettpåenstakatimmarkvart.

Jaggillarattskrivaihoporden,detsättermyrorihuvudetpåfolkandiloveit!

Love

helg nästa

Yäh, bara sex arbetstimmar till helgen, wohoo. Jag hade planerat att bli hej-kalas, men nej. Pappsen ringde och bad att jag skulle hämta honom i mjölby(?) natten till lördag. Så där var min fredagskväll förstörd. Livet med körkort suger lite ibland ;) Men jag är sjukt taggad på att bara gå ut dansa och träffa folk. Dock för att jag hatar att gå ut nykter, faktiskt bland det värsta som jag vet. Jag känner mig så himla präktig, vilket jag verkligen inte är så, ni förstår kära läsare ni förstår. Men imorn ska vi iallafall ut, tro tillochmed att vi ska ut på lördagen också, då blir det kalas.

Jag har precis kommit hem från en kväll med sjukt bra brudar, Maxen & Pelgers. Jag hämtade upp pelgers och  sen begav vi oss ut till maxen. Vi kom på att vi inte kunde dyka upp utan present, och att vårat sockersug var högt, så vi inhandlade some candy. Som i sin  tur fick ligga i bagarget, för att vi inte skulle trycka i oss allt på vägen ut. nej självkontroll finns inte på våran planet! Sen blev det det vanliga frågan, under vad Maxen med familj äter ikväll. Svaret Tacos, som allt. Fredagar brukar vara deras sedvanliga taco kväll, men att slå på stort till en torsdag gör mig inte speciellt förvånad :)

Nej people, nu ska jag sova!

Love


SPIKAT!

JAG ÄR SÅ BÄSSSST!
hihi jag klarade det med andra ord :)

Något som jag verkligen vill spika, vart är hammaren?

HEy peolpe, jag vet inte om ni som läser, vet detta, men i oktober förra året förlorade jag mitt körkort. Jag körde förfort på en väg, samma väg som polisen stod på. Idag tar jag första steget att ta tillbaka kortet, och min licent till att åka ensam i en bil igen. idag är teoridag, och jag är sjukt nervös. Mer än förra gången, mycket mer. Efter förragången sa jag och några vänner att vi skulle bränna teoriböckerna om vi klarade provet, tur att jag inte gjorde som dem. Jag har kvar samma bok. Jag ska vara i  samma lokal. Jag hoppas att jag klarar det, eller att jag spikar det som vi gamla idrotts90er skulle ha sagt. Nu rullar vi mot vägverket. Lugn och fint, glöm inte bort att andas


Love


16 april






Så här är bilderna, eftertraktade?

sry guys!

 i´m not the best bloggers, men vem bryr sig, i´m off living my life!
nej inget tjat om fredagen blider, de kommer tids nog.

kort blogg som alltid, men nu måste jag verkligen sova. Jag har en körning till älskade stockholm och stockholmsverkstaden imorn. Ska vara i stockholm vid halv nio tiden, och har flera stopp att göra på vägen, så min klocka ringer redan  kvart över fem, yeah some time my lift sucks, nej nu förvrängde jag sanningen lite. Mitt liv suger inte, snarare tvärtom, mitt liv leker. Precis som jag skrev ovan.

Love

hejhej

jag hade en sjukt bra kväll igår. Den var sjukt bra, men nu mår man som man förtjänar, som ordspråket lyder. bilder kommer.

Love


Bra kväll upcomming-

- Åjäää, det kommer att bli en superbra kväll, tonight. Grillandchill planeras på södermalm, god mat, extremt bra sällskap, och massa spel hur bra som helst.. Jag funderar på om jag ska låna sysE´s kamera, hum undra om jag får..

Nu är min lunch slut, tillbaka till jobbet.

Love

Mammis har-

-TAGIT DEN MATLÅDAN JAG SKULLE HA! JAG HADE PAXAT DEN I MITT SINNE, OCH REDAN ÄTIT UPP DEN, SÅ HUNGRIG ÄR JAG!
Anis nu måste jag hitta en ny- lite glass kanske.

love

Buskatt

Jobbloggar en snabbis. Jag ska skicka iväg ett paket så jag behöver den rätta namnet på företaget, men min chef svarar inte i telefonen hans. Jag ska ringa igen. En nio kilos kapklinga är det som ska iväg, till bollnäs av alla ställen på jorden, chefen gav mig just precis upptaget. Thanks dude!

Nej nu måste jag tillbaka till verkstaden. Working women, watch out!

Love

Fast slow were ever you go!

Nu sitter jag här, drar är snabbisblogg är min tanke. Jag är nyss inkommen från min duell med crosstrainern, eftersom att jag pajade mitt knä i början av februari har jag inte kommit igång att springa än. Men trainern är en ruggit bra början det blir inte samma belastning för knät, perfekt för mig!
Min tanke är nu att ta en snabb dusch och  sen mysa ner i soffan med syster, kollandes på film samtidigt som jag stickar klart min på började halsduk. Eller att ta ett långt bad, och sen gå och lägga mig. Hm tufft call. Nej halsduken måste bli klar. Ellipelli ska vi se på film?


Förresten readers, jag är på jakt efter en skinnjacka, ja jag är troligen den sista på hela jorden som inte har en, men nu har även jag bestämt mig för att hitta en, typ en bikermodell. Har ni några tips?

Love

Update:  mamma hade visst sina egna planer på vad jag skulle göra ikväll, vika tvätt var det.

lunch blogg

Jag är tillbaka på det gamla jobbet, trivs som vangligt jättebra. Min mat är i mikron, den piper inom en halv minut. jag är hungrig. mamma tjatar om att man måste ha lock på maten när man värmer den. Nu piper den.

Love

fika med släkten, jag Gillare!

foto036 (MMS)

fika med släkten, jag Gillare!


åtta ben?

JAG ÄR HEMMA!

Världens största spindel sprang precis över golvet!

Love

Sista dagen i åre..

Skickade precis iväg det sista smset, gällande alla mina kläder som folk här lånat och inte lämnat tillbaka. Kalla mig grinig, barnslig, bitch ja vad ni vill, men det är inte okej att "låna" någon annans kläder och inte lämna tillbaka dem, stöld med ett finare ord.

Efter att jag satte ner foten och satte stop, har jag fått många betydande sms, samtal och rader på facebook. Det betyder jätte mycket. Mer uppmuntrande sms åt alla! Där jag förstår att det finns en bättre värld, och att människor verkligen är olika. Det gäller tyvärr att passa sig för vem och vilka man väljer att umgås med. Under dessa månader, där jag har mått dåligt har jag blivit mycket starkare. Hade jag varit den personen som jag är idag, när säsongen började, hade det sätt helt annorlunda ut idag. Jag hade umgås mer med vissa personer och mindre med vissa. Det är lätt att kolla tillbaka på sina misstag, och vilja ändra dem. Men säsongen här uppe har varit det bästa som har hänt mig, men den här även varit bland det värsta.

Nu har jag fått svar på smset, ett linne är återfunnet. Men skjortan är fortfarande borta, liksom hårblåsen,  men jag orkar inte lägga energi på fönnen. Blir någon annan lyckligare av den så blir jag mindre bitter.

Love

haha vi provkör merca, asfint.

foto147 (MMS)

haha vi provkör merca, asfint.


hörde jag vår?

foto146 (MMS)

hörde jag vår?


förtidigt

Jag är påväg mot bageriet och frukos med två goa falkenbergare, det är min anledning till att vara vaken så  här tidigt.  Sen måste jag iväg till banken.

More love to the people!

Hey people, varje dag läsare eller bra för stunden kollare. Jag kan med gläjde bekräfta att jag kommer tillbaka till Örebro och nora, lilla mon, fredag alt lördag. Det ska bli sjukt skönt, jag är verkligen saknat alla.

Just nu lyssnar jag på backstreek boys och packar ner mitt rum, det fattas lite saker. Mitt bankkort är borta med vinden, mitt coop-kort med, två skjortor, massa linnen samt en ny hood ( som jag förövrigt är helt kär i) är flygit ut ur fönstret. Nog för att mitt rum är ett kaos just nu, eller ja, helt tiden och jag erkänner, jag och reda går inte hand i hand. Men jag vet att bankkortet ligger på att sjukt bra ställe,  jag ska bara hitta det. Kläderna är jag nästa helt säker på att folk har lånat, så om du som läser detta känner på dig att du faktiskt har ett plagg som tillhör mig, var vänlig att ge dem till  mig eller dumpa dem bara på mitt rum!

Jag måste passa på att tack alla mina älskade vänner och min familj som stöttar mig i denna processen, jag älskar er verkligen. Någon dag, när allt har lugnat ner sig kommer jag berätta, vad det är som har hänt, men inte nu. det är för tidigt.


LOve

fikar med fin-maria. love

foto135 (MMS)

fikar med fin-maria. love


Not a happy moment

Dear blogg readers, har ni någon gång kännt er utanför, ensam eller utstött?
Denna känsla att vara detta är hemsk, mina kloka vänner säger att alla känner sig nog lite utanför ibland. Men jag har alltid känt att jag har varit lite utanför, inte varit riktigt som alla andra, inte bara här uppe, utan även hemma. Men vad som är "felet" på mig har jag inte den blekaste om. Vissa gånger har jag hört att jag är bitchen nummer ett, inte helt omöjligt. Men detta är bara ett skal som jag använder mig av, när jag känner mig osäker i en sistuation, zipar jag upp dragkjedjan som håller mitt skal på plats.  Jag har faktiskt fått sagt i mitt ansikte att "Linnea, jag tror att det är många tjejer som hatar dig" tackar för den säger jag, slå lite hårdare nästa gång. Min fasad vänder andra kinden till, hånar mig själv lite, kanske till och med bitchar lite tillbaka mot personen som sa denna fras, men inombords så gråter jag floder. Att få till sitt ansikte att folk inte tycker om en, är svårt. speciellt när det är sådana som det är här uppe, sådana som man bor, jobbar och nästan tvingas umgås med. Sådana som man nästan tvingas attt umgås med. 
Ja mamma jag har ljugit för dig, livet här uppe är i nuläget inte alls bra. Här uppe har jag ingen bästa vän, någon som förstår mig och vet hur jag fungerar, någon som delar mitt kött och blod. Alla andra ha en sådan, en gammal som men verkligen känner eller en ny som dom precis har hittat. Jag skulle verkligen behöva en riktig vän



Innan jag flyttade upp hit, var både morfar och mamma tydliga med att, det var okej att avbryta och flytta hem igen. -Somfan heller att det är, har något påbörjas ska det även avslutas. Man avbryter inte något som man påbörjat, som man vet att man kan slutföra, det är endå bara sex månader som jag ska tillbringa här uppe, det är ingen tid. sex månader går fort. Var precis vad jag tänkte innan jag kom hit, i tron om att allt kommer att bli super bra. Nu fem månader senare, fem månader klokare. Men nu känns allt annorlunda, jag är beredd på åka hem redan på fredag. Eller bättre åka hem ikväll, synd att tåget här gått. Jag är så trött på att alltid bli vald sist, att inte betyda något. Jag behöver mina vänner, mina riktiga vänner, inga fasad vänner som man tvingas att umgås med, de riktiga, de som man själv har valt att umgås med, och framförallt de som har valt att umgås med en. aniskrydda vad jag saknar, mina vänner.

Host

Jag har en sådan sjukt hosta, helt sjuk hosta tillochmed. det är helt okej när jag gå och stå men så fort jag sätter mig ner, eller sover så. Inte okej att hosta hela tiden- apahosta.

patiensduell

Jag sitter och spelar spel med Sofia 10 vernerson, över msn. Det har blivit lite av våran sak, nu när vi inte kan umgås som vanligt, gör vi det istället över msn, spelandes spel. Det är alltid en hård strid och jag går oftast segrandes ur situationen.

Skate-arnas happy moment

Hey people, i´m back in the game. Under några månader nu har jag valt att inte blogga, jag har tillochmed tagit bort min blogg. Men bloggen är nu återskapad och jag tillbaka framför tangentbordet.
Mitt syfte när jag skapade bloggen var att kunna berätta vad som händer i mitt liv, jag skapade bloggen, i samband medatt jag flyttade. Jag tog mitt pick och pack och förflyttade mig upp till åre, världens bästa byn. Här har jag nu bott sedan början av december, men jag har bara en månad kvar här, sen blir det tillbaka till min hemstad och barndomshem. Jag ska självklart erkänna att jag har saknat allt där hemma, men livet här uppe är så himla fint. Jag har det så himla bra.

Det är tredje dagen i rad som vi har strålande sol, jag har flyttat ut den lilla soffan på balkongen, här har jag  settat hela dagen. Jon olssons helikoptrar har flygit förbi stup i kvarten, och the skaters lever lite i rampen, som är belägen precis nedanför vårat hus. Skotrarna gör sina sista körningar över den frustna sjön, grannarna pumpar musik. trolitvis ska de nog till wersens ikväll, måndagsklubben. Där kom en till helikopter, varför ska killen ha så mycket uppmärksamhet?  Jon skulle klara sig på en helikopter, men han har valt att införskaffa två. Killen har ju tillochmed en takbox på sin lamborghini. han landade tydligen på timmerstugen (byns bästa afterski) med flygmaskinerna, tjejerna blev helt till sig. Yes byn kryllar av kändisar nu, eller ja kända åkare iallafall.  Jag hade Jacob Wester i kassan här om dagen, och drack champange med Oscar Scherlin i natt. Det bästa är att Marika är grön av avund, och jag älskar det.

Nu känner jag att mina rommies får ta och komma hem, jag har varit ensam hela dagen, vilket delvis är skönt men väldigt ovanligt, så nu saknar jag lite människor i min omvigning. 

Nu ska jag avnjuta en mango samt lösa ett korsord, hålla hjärnan i form.  Den lilla jag har.
ff

-Lever livet.

 

 

Love


people don't you understand

Hallå! Jag håller på och ändrar om designen, nu testar vi lite bara :D


PUSS!

RSS 2.0