Atherton BBY

Long time no see?!
Inte så konstigt, vi lever livets liv här nere just nu..
Göteborg tjejerna Johanna och Josefin är nu med i vårat omtalade gäng. Numera bor vi i en liten stad, inte så mycket större än min hemstad. Jobbar vanligtvis veckorna och på helgerna gör vi som alla andra backpackers, dricker öl eller goon. Goon är på rikigt bland det värsta man kan dricka. det smakar helt okej, har en helt okej alkoholhalt (13,5%) och framförallt det är det billigaste du kan hitta. Men om man läser innehållsförteckningen så består skiten av fisk, kyckling och massa andra mat rester. Drycken som gör att vi knappt kommer ihåg våra helgen är gjort av fisk och kyckling, kom igen nu australien. Varför? Goon är det absolut billigaste du kan dricka här nere. Men det känns ganska moraliskt fel att dricka djur.  Men vi gör det iallafall. Ibland vinner ekonomin över moralen.

Här nere har vi kommit in i gängen.  Det finns tre, Lodge, Grand och BV. Men är liksom uppdelade i gäng beroende på vart man bor. Jag och Micaela bor på BV så vi är givetvis med i det gänget. Men det andra i våran resskara är boende på Grand så de är Grandare. Eftersom att jag nästan hela tiden är på  hänger på Grand är jag en dubbel, en hemlig under cover agent typ. Cool brud va?

Det bästa med att bo i en liten stad är att alla känner alla.  Det värsta är när någon åker. De mesta Grand killarna åker idag eller på lördag. Vi kommer garanterat att sakna dem. Så i går tog vi, jag, Josefine och Grand-grabbarna en pubrunda. Massa snack och massa öl, blandat med shots, Och givetvis skratt. Det kommer faktiskt att bli ganksa tråkigt här utan dem. men förhoppningsvis kommer det nya. Det måste komma nya. 

Nu såhär över påsken är det många som väljer att åka till Cairns (en större stad som ligger bara två timmar härifrån) men inte vi i det svenska gänget inte, vi ska med gläde visa hur påsk ska firas. Vi har planerat middag på lördag, och inbjuda är våra fin nyskaffade japanska vänner Maki och Mu, japp han heter som kon låter. Vi snackar sill, potatis, nubberör,  lax, köttbullar och givetvis ska vi  göra vårat bästa föratt få tag i nubbe.

Denna veckan har fyra av oss gått utan jobb, detta  är tydligen jätteovanligt om man lyssnar till vad de som jobbar på hostlena säger. Men nästa vecka, ber vi till gud för att få lite jobb. För under dagtid finns det faktiskt inte så mycket att göra här. Visst du kan utnyttja McDonals wifi i några timmar, betala tre dollar och hänga vid poolen, eller bara sova. Nej nästa veckan vill vi verkligen ha jobb! Vi gör nästan vad som helst. Sliter röven av oss på en limefarm,  eller packar Bananer som tokar. Ja men läsare ni fattar.

PUSS LOVIE!
Anna Linnea Håkanson

Kommentarer
Postat av: Emily

Alltså jag är så avundsjuk på dig att jag får kämpa för att glädjas för din skull! ;) Kram på dig!

2011-05-04 @ 21:12:13
URL: http://lillahin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0